Öğretmenlerin balonla Pamukkale turu – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. PAMUKKALE-HİERAPOLİS
  6. /
  7. Öğretmenlerin balonla Pamukkale turu

Öğretmenlerin balonla Pamukkale turu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2019 Cuma - 14:02Güncelleme: 22 Kasım 2019 Cuma - 14:02
Öğretmenlerin balonla Pamukkale turu

Denizli'de, Öğretmenler Günü kapsamında bir grup eğitimci, sıcak hava balonuna binerek, beyaz cennet Pamukkale'yi havadan izleme fırsatı buldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik dolayısıyla Pamukkale Mahallesi’ndeki Kocaçukur mevkisinde bir araya gelen 45 öğretmen, Türk bayrakları ve "İyi ki varsın öğretmenim" yazılarıyla süslenen iki sıcak hava balonuna bindi.

Balonlarla yaklaşık bin metreden Pamukkale'nin eşsiz güzelliğini deneyimleme fırsatı bulan öğretmenler, yaklaşık 40 dakikalık tur sonrası iniş yaptı.

İl Mili Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Vural, bu tür organizasyonlarda tüm öğretmenleri ağırlamak istediklerini, ancak imkanlar dahilinde çeşitli yarışma ve projelerde kenti temsil eden 45 öğretmeni tura çıkardıklarını söyledi.

Tura katılan öğretmenlerden Şükrü Kömürcü, 35 yıllık öğretmen olduğunu, ilk kez balon seyahatine çıktığını belirterek, kendilerine sağlanan imkandan dolayı teşekkür etti.

Öğretmen Emine Horzum ise, balon turunun çok güzel bir hediye olduğunu, bugün tura katılan çoğu öğretmenin ilk kez balon deneyimini yaşadığını aktardı.

İzzet Yıldırım da balon turunun kendileri için sürpriz olduğunu kaydederek, "24 Kasımlara böyle girmek bizi daha da motive ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğretmenlere balon turu düzenleyen Nevzat Köse de Pamukkale'de uçuş yapan 40 balonla bölgenin eşsiz güzelliğini havadan deneyimleme imkanı sağladıklarını, bu özel günde de öğretmenleri unutmadıklarını kaydetti.

DENİZLİ (AA)