Denizli Büyükşehir TSM Korosu’ndan bahar konseri – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Denizli Büyükşehir TSM Korosu’ndan bahar konseri

Denizli Büyükşehir TSM Korosu’ndan bahar konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2017 Pazartesi - 12:24Güncelleme: 10 Nisan 2017 Pazartesi - 12:24
Denizli Büyükşehir TSM Korosu’ndan bahar konseri

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser beğeni ile izlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Bahar Programı” adlı bir konser düzenledi. Geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun gerçekleştirdiği ve Selim Öztaş’ın yönettiği konserde sanatçılar, unutulmayan eserleri seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.

DENİZLİ SANATI SEVİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan konserin ardından yaptığı konuşmada, Denizli’nin sanatı sevdiğini vurgulayarak, “Sesleri ile geceye renk katan sanatçılarımız kulaklarımızın pasını sildi. Denizli halkı sanata ve kültüre sahip çıkıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde sizlerle birlikte değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Denizli her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.