Kış soğuğunda 10 şifalı adresten biri: Doğa Thermal & SPA – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Kış soğuğunda 10 şifalı adresten biri:...

Kış soğuğunda 10 şifalı adresten biri: Doğa Thermal & SPA

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ocak 2019 Pazar - 20:48Güncelleme: 13 Ocak 2019 Pazar - 20:48
Kış soğuğunda 10 şifalı adresten biri: Doğa Thermal & SPA

Denizli’nin turizm bölgesi Karahayıt’ta Dr. Malik Dülgeroğlu’nun 10 milyon dolarlık yatırımla 2014 yılında hizmete sunduğu Doğa Thermal Health & SPA, Hürriyet Seyahat tarafından “kış soğuğunda şifalı 10 adresten biri” seçildi.

Farklı sektörlerde yaptığı seçimler ve gezi bilgileriyle tanınan Hürriyet Seyahat, bu haftaki sayısına termal tesisleri konu etti. Bakar Akıncı (seyahat yazarı), Arzu Baloğlu (Hürriyet Seyahat gezgini), Nalan Miri Sözer (halkla ilişkiler uzmanı), Ebru Aykut (Hürriyet Seyahat gezgini), Saffet Emre Tonguç ((Hürriyet Seyahat yazarı), Seymen Bozaslan (Hürriyet Seyahat gezgini), (Mutlu Tönbekeci (Küçük Oteller kitabı yazarı), Çağdaş Ertuna (Milliyet gazetesi yazarı), Melih Uslu (seyahat yazarı) ve Zeynep Zor’dan (Hürriyet Seyahat gezgini) oluşan jüri, Türkiye’deki termal tesisleri inceledi.

Birçok detay ve bilginin yan yana getirilmesinin ardından puanlama yapıldı ve Denizli'deki sağlık turizminin en güzel tesislerinden olan Doğa Thermal Health & SPA, Türkiye’de kış soğuğunda gidilecek şifalı 10 adresten biri seçildi.

Stresten mide rahatsızlıklarına kadar birçok hastalığa iyi gelen şifalı su kaynaklarıyla ünlü Karahayıt’ta bulunan tesis; psikoterapi, sağlık ve SPA merkezi olarak hizmet veriyor. Tesisin engellilere özel tasarlanmış odaları da bulunuyor.