Denizlili psikolog Can Sinanoğlu, ‘Baba Bu Alem Bi Alem’ filminde – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Denizlili psikolog Can Sinanoğlu, ‘Baba Bu...

Denizlili psikolog Can Sinanoğlu, ‘Baba Bu Alem Bi Alem’ filminde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2019 Cuma - 07:20Güncelleme: 15 Mart 2019 Cuma - 07:21
Denizlili psikolog Can Sinanoğlu, ‘Baba Bu Alem Bi Alem’ filminde

Denizlili psikolog Can Sinanoğlu, şiir ve roman yazarlığının ardından, şimdi de sinema deneyimiyle beyaz perdede. Sinanoğlu, “komedi dram” türündeki “Baba Bu Alem Bi Alem” adlı filmde psikolog olarak rol aldı.

Halen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda psikolog olarak görev Can Sinanoğlu, Oğuz Yalçın’ın yönettiği, Tarık Papuçcuoğlu, Melih Çardak, İnan Ulaş Torun, Selma Güngör, Orçun Kaptan, Tuna Arman, Vural Buldu, Orhan Uslu’nun rol aldığı “Baba Bu Alem Bi Alem” adlı filmde, “psikolog” olarak beyaz perdeye adımını attı.

Nimet Erdem’in senaryosunu yazdığı komedi dram türündeki film 98 dakika süreli ve 22 Mart’tan itibaren sinemalarda gösterime girecek. Filmde mafya babası olan ama ailesinin babası olamayan Kamuran Baba’nın yaşamından kesitlerin sunulduğu film, eski mafa babasına “kız babası olmak, alemin babası olmaktan daha zordur” dedirtiyor adeta.

Bu filmde psikolog olarak karşımıza çıkan Can Sinanoğlu’nu Denizlililer yerel bir televizyon kanalındaki çalışmalarıyla tanıdı 1990’lı yıllarda. Radyo yayıncılığı, muhabirlik ve haber spikerliği yapan, daha sonra medya sektöründen ayrılıp farklı alanlarda şansını deneyen Sinanoğlu’nun yayınlanmış Hastalıklı Gezginin Seyir Defteri (şiir), Bir Kuşu Dilinden Öpmek (şiir), Işığın Bize Ettiği (şiir) ve Değersizler (roman) kitapları bulunuyor.

Can Sinanoğlu, halen Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda psikolog olarak görev yapıyor.