41 doktordan 41 fotoğrafla sergi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. 41 doktordan 41 fotoğrafla sergi

41 doktordan 41 fotoğrafla sergi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Kasım 2019 Çarşamba - 19:05Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba - 19:07
41 doktordan 41 fotoğrafla sergi

Farklı illerden 41 tıp doktorunun çalışmalarından oluşan ve daha önce 10 ilde açılan fotoğraf sergisinin bu kez durağı Denizli oluyor.

Ortak noktaları hekimlik ve fotoğrafa gönül vermek olan ülkemizin farklı yörelerinden 41 doktor, sanatın birleştirici gücüyle bir araya geldi. Kadına, çocuğa ve sağlık personeline şiddetin üst düzeye tırmandığı, sağlık kurumlarının ve personellerinin sürekli şiddet haberleri ile gündeme geldiği günümüzde sanatın iyileştirici gücüne inanan doktorlar, karma sergi oluşturdu.

İlk olarak Adana’da açılan sergi, daha sonra Gaziantep, Mersin, Samsun, İzmir. Aydın ve ilçeleri ile Nevşehir, Aksaray, Ankara ve Urfa’da fotoğraf severler ile buluştu. Sergide yer alan fotoğraflar 15-21 Kasım tarihleri arasında da Denizli Turan Bahadır Sergi Salonu’nda görücüye çıkacak.

Küratörlüğünü Dr.Tuğrul Tunca’nın üstlendiği sergide Abdulhakim Arısoy, Ahmet Özkara, Ali Erhan Kılıçoğlu, Aslıhan Aktemel, Aslı Ünal Tunca, Ayhan Özkur, Ayhan Pnarlı, Ayşe Aslıhan Karcı, Cengiz Torun, Cengizhan Emre, Civan Koca,Dilek Dai Özcengiz, Eda Bengi Yılmaz, Elçin Yoldaşcan, Emel Öztürk,Emre Yengel, Ergün Karadağ, Erhan Kutsal, Ertuğrul Tanrıkulu, Fatih Çiftçi, Gamze Yücel Ergene, Goncagül Ayhan, Günhan Özerdem, Gürkan Mersin, Leyla Genç, Mehmet Kondakçı, Mehmet Sürer, Mesut Kurt,Muhammet Yıldız, Mustafa Ajlan Uçar, Muzaffer Temel, Mücahit Taşer,Naciye Batmaz, Neşe Çam, Nureddin Özdener, Seyfi Arslan, Şule Solmaz Köksal, Şükrü Güngör, Timur Yılmaz, Ufuk Akdıkan, Yakup Şahin’in çalışmaları yer alacak.