Şahıs firmalarına Küçük İşletme Can Suyu Kredisi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Şahıs firmalarına Küçük İşletme Can Suyu...

Şahıs firmalarına Küçük İşletme Can Suyu Kredisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Nisan 2020 Salı - 20:15Güncelleme: 28 Nisan 2020 Salı - 20:17
Şahıs firmalarına Küçük İşletme Can Suyu Kredisi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Küçük İşletme Can Suyu Kredisi'ne, DTO üyesi şahıs firmalarının da dahil edildiğini duyurdu.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, küçük işletmeler statüsündeki şahıs şirketlerini ilgilendiren bir açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında, Devam Desteği kapsamında Halkbank aracılığıyla verilen Küçük İşletme Can Suyu Kredisi'ne, DTO üyesi şahıs firmalarının da dahil edildiğini belirtti.

Talepleriyle Halkbank’ın  Can Suyu Paketi'nden oda üyesi şahıs işletmelerinin de faydalanacağını kaydeden Erdoğan, “Şahıs işletmesi üyelerimiz, 25 bin TL krediyi yüzde 7.5 faiz oranıyla kullanabilecekler. Ayrıca, 25 bin TL limitli Paraf Kart da alabilecekler. İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisiön koşulları arasında, yararlanacak şahıs firmasının Denizli'deki Ticaret Odaları’na kayıtlı olması, kesinleşmiş son yıl mali cirosunun 3.000.000 TL’yi aşmaması, iktisadi faaliyetlerine devam etmesi ve firmanın 01.04.2020 tarihinden evvel kurulmuş olması, Halkbank Esnaf Destek Paketi’nden faydalanmamış olması, iflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması ve aktif takip kaydının bulunmaması yer alıyor. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

BAŞVURULAR ONLINE YAPILABİLİYOR

İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamındaki kredi başvuruları şu adres üzerinden internet üzerinden yapılabiliyor:

https://www.halkbankkobi.com.tr/IseDevamDestegi%E2%80%93KucukIsletmeCanSuyuKredisi.aspx