DTO’dan otomotivcilere fuar desteği – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’dan otomotivcilere fuar desteği

DTO’dan otomotivcilere fuar desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2017 Salı - 09:54Güncelleme: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 23:10
DTO’dan otomotivcilere fuar desteği

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) 15. meslek komitesine üye 22 sektör temsilcisi, İstanbul’da düzenlenen Automechanika Fuarı’nda araştırma, inceleme ve yeni teknolojileri yakından takip etme fırsatı yakaladı.

Messe Frankfurt İstanbul Limitet Şirketi ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Automechanika Fuarı, Türk ve Avrupa endüstrilerini aynı çatı altında buluşturdu. Fuar, 33 ülkeden bin 200'ün üzerinde katılımcıyı sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi.

Automechanika İstanbul’da ziyaretçiler, aradıkları parça ve sistemler, onarım ve bakım, yağ, akü, aksesuar, reifen jant ve lastik, el aletleri, oto yıkama ve truck competence olmak üzere oluşturulan 7 özel bölümde bulabildi.

ERDOĞAN: FUAR DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleri fuarlara göndermeye devam ettiklerini belirterek, “Meslek komitelerimizden gelen talepler üzerine üyelerimizi, yurtiçi veya yurtdışında düzenlenen fuarlara göndermekteyiz. Bu fuara da 22 kişilik heyet gönderdik. Fuar ziyaretlerinin çok verimli geçtiği bilgisini aldık. Denizli Ticaret Odası olarak ticaretimize ve ekonomimize ivme kazandırmak için fuar desteğimizi devam ettireceğiz.” dedi.