DTO’dan deprem bölgesine yardım – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’dan deprem bölgesine yardım

DTO’dan deprem bölgesine yardım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2020 Pazar - 17:26Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi - 15:45
DTO’dan deprem bölgesine yardım

Elazığ'da merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8’lik depremin ardından Denizli Ticaret Odası, Deprem bölgesine su ve sütten oluşan 2 yardım tırı yollamak için hazırlıklara başladı.

24 Ocak’ta meydana gelen ve merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olarak açıklanan 6,8’lik depremin sonrasında depremzedelere yönelik yardımlar hız kazandı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bölgedeki koordinasyon merkezleri ve kurumlarla yaptığı görüşmeler sonucunda ihtiyaç duyulan süt ve sudan oluşan 2 tır hazırlattıklarını belirtti. Erdoğan, “Kardeşlerimizin yanındayız. Çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç tespit ettikçe, onlara da cevap vereceğiz. Dualarımız da onlarla.Elazığ ve Malatya’ya geçmiş olsun” dedi.

Bölgedeki  koordinasyon noktalarıyla gerekli görüşme ve temasları sağladıktan sonra yardım malzemelerini taşıyacak olan tırları  hazırlamaya başladıklarını ifade eden Erdoğan, " Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Denizli Ticaret Odası olarak bölgeye İlk etapta, üyelerimizden Aynes’in de katkılarıyla 2 TIR dolusu 95 bin adet UHT süt ile 17.856 adet sudan oluşan yardım gidecek. Araçlarımızı, ihtiyaç duyanlara ulaştırılmak üzere bölgede dağıtımları sevk eden afet koordinasyon merkezine yolluyoruz” diye konuştu.