DTO heyeti Çivril’i ziyaret etti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO heyeti Çivril’i ziyaret etti

DTO heyeti Çivril’i ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2020 Cuma - 13:58Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma - 13:58
DTO heyeti Çivril’i ziyaret etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, beraberinde yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan bir heyetle, Çivril’de protokol ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

DTO Başkanı Erdoğan’ın Çivril ziyaretine DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Taşevli ile Yakup Öğütcen, DTO Meclis Üyeleri Bayram Ali Çoban ile Yavuz Aki, DTO 15. Meslek Komitesi Başkanı Murat Saylan, DTO Meclis Üyesi ve Çivril Temsilcisi Mehmet Celep, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık,Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Hasan Kayhanile AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul eşlik etti.

DTO heyeti ilk olarak Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın, ardından da Çivril Kaymakamı Armağan Önal'ın konuğu oldu. Erdoğan ziyaretlerinde, DTO’nun faaliyetleri ve gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgi verdi.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Ardından ilçe merkezini gezen heyet,DTO üyeleri ve esnaflarla bir araya geldi. Gittikleri adreslerde işverenlere DTO üyelik belgeleri ile teşekkür beratını takdim eden Erdoğan, hizmetlerinin ve işlerinin daim olması temennisinde bulundu.

 “ÇİVRİL BİZE GÜÇ VERDİ”

Ziyaretlerin sonunda Çivril’in dinamik bir ilçe olduğunu bir kez daha gördüklerini söyleyen Erdoğan, “Çivril’imize yeni yatırımlar kazandırılması, bir asırdır faaliyette olan şirketlerimizin yanısıra üyelerimiz ile esnafımızın aktif olması bizlere de güç verdi. Onları iyi görmek bizleri de motive etti.DTO Çivril Temsilciliğimizi açarak, çok yerinde bir karar vermiş olduğumuzu da gözlemledik ve tescilledik” dedi.