DTO, Çivril’de temsilcilik açacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO, Çivril’de temsilcilik açacak

DTO, Çivril’de temsilcilik açacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2019 Perşembe - 18:05Güncelleme: 21 Mart 2019 Perşembe - 18:09
DTO, Çivril’de temsilcilik açacak

Denizli Ticaret Odası (DTO), Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli İlçelerindeki üyelerine tek bir adresten hizmet verecek. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, amaçlarının üyelere en kestirme yoldan hizmeti sunmak olduğunu söyledi

DTO’nun mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Çivril’de ticaret yapan odaya kayıtlı üyelerin talepleri doğrultusunda Çal, Bekilli ve Baklan’ı da kapsayacak şekilde Çivril’de temsilcilik açılması kararı alındı. Böylece bu ilçelerdeki 673 üye, açılacak temsilcilikten oda hizmetlerini alabilecek.

ERDOĞAN: HİZMETİ VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerden gelen istek üzerine DTO Meclisi’ne sunulan tekliflerinin kabul edilmesinin özellikle bu bölgedeki ticaret erbabı tarafından sevinçle karşılandığını belirtti.

Alınan kararın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Erdoğan, “Amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek. Böylelikle en kestirme, en hızlı yoldan işlerinin görülmesini sağlayıp, önlerindeki her türlü zorluğu kaldırmak istedik. Biz, onlar için varız. Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli’deki üyelerimizin bu yöndeki taleplerini en kısa sürede karara bağlayıp karşıladığımız için mutluyuz. Herkese, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.