Özgür ve Bez-Er Tekstil, sektörün en büyüğü Heimtextil Fuarı’nda – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Özgür ve Bez-Er Tekstil, sektörün en...

Özgür ve Bez-Er Tekstil, sektörün en büyüğü Heimtextil Fuarı’nda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ocak 2019 Salı - 17:48Güncelleme: 8 Ocak 2019 Salı - 17:57
Özgür ve Bez-Er Tekstil, sektörün en büyüğü Heimtextil Fuarı’nda

Tekstil sektöründe, İsmail Ertuğrul Group bünyesinde üretim ve ihracat yapan Denizli’nin köklü şirketlerinden Özgür Tekstil Anonim Şirketi ve Bez-Er Tekstil Limitet Şirketi, bu yıl da dünyanın en önemli ev tekstili fuarlarından olan Heimtextil’de ürünlerini beğeniye sundu.

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen sektörün dünyadaki bir numarası olan Heimtextil Fuarı, binlerce firmaya ev sahipliği yaparak, dünyanın dörtbir yanından gelen müşterilerle buluşturdu. Fuara Denizli’den katılan Özgür Tekstil Anonim Şirketi ve Bez-Er Tekstil Limitet Şirketi, hazırladığı özel koleksiyonu görücüye çıkardı.

MODA RENKLERLE ÖZEL TASARIMLAR

Babadağ’da başlayan gelişerek büyüyen 72 yıllık geçmişe sahip şirketlerin kaptan köşkündeki İsmail Ertuğrul ile oğlulları Doğan ,Samet ve Semih Ertuğrul yönetimindeki Özgür Tekstil ve Bez-Er Tekstil, 2019 moda renklerini özel tasarımlarla harmanlayıp, Heimtextil’deki 91 metrekarelik stantlarında fuara gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu.

HEDEF PAZAR PAYINI BÜYÜTMEK

Yenilikçi ve ileriye dönük yatırımlarıyla “Beyaz Zambak”, “Anatolia Tex”, “Perlay”, “Kraliçe” markalarıyla ihracat ve iç piyasada ürünler sunduklarını belirten İsmail Ertuğrul, hedeflerinin kaliteli üretim, özel tasarımlarla pazar paylarını artırmak, ülke ekonomisine döviz ve katma değer kazandırmak, istidam yaratmak olduğunu söyledi.

30 ÜLKEYE İHRACAT

Şirketlerde ailenin üçüncü kuşak yöneticisi olarak görev yapan Doğan Ertuğrul da, Heimtextil Fuarı’nın sektör için önemine işaret ederek, “Fuara uzun soluklu bir çalışmayla hazırlandık. Ekip olarak bu yıl için hazırladığımız tasarımları Franfurt’ta dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerimiz ile diğer ziyaretçilere sunduk. Ürünlerimizin büyük beğeni toplamasının mutluluğunu yaşıyoruz. 30 farklı ülkeye olan ihracatımız fuarda sergilediğimiz ürünlerle daha da artacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Ertuğrul, Heimtextil Fuarı’nda sergiledikleri havlu, bornoz, havlu peştamal, nevresim takımı, uyku seti, pike setleri, complet setleri, yatak koruyucu alez ve yastık koruyucu kılıflarının müşterilerce beğenilmesinin gelecek yıllar için motivasyonlarını artırdığını sözlerine ekledi.