Memişoğlu’ndan gençlere uyarı: Çalışmazsanız biri gelir sizi geçer – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Memişoğlu’ndan gençlere uyarı: Çalışmazsanız biri gelir...

Memişoğlu’ndan gençlere uyarı: Çalışmazsanız biri gelir sizi geçer

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2018 Cuma - 12:48Güncelleme: 30 Kasım 2018 Cuma - 12:48
Memişoğlu’ndan gençlere uyarı: Çalışmazsanız biri gelir sizi geçer

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) bir araya geldiği gençlere “Çok çalışışın, çalışmazsanız birileri gelip sizi geçer” diye seslendi.

PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına bağlı PAÜ Maliye Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kamu Yarışma Sınavları ve Meslek Buluşmaları’ adlı konferansta, DENİB ve Makroteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, öğrencilere seslendi.

Konferansta Memişoğlu, genel ekonomiden gençlerin istihdamına, kamuda ve özel sektördeki çalışma koşullarının zorluklarından cazibesine ve Türkiye’nin gelecek konjonktürdeki potansiyel durumuna değin birçok konuda görüşlerini aktardı.

İş hayatıyla ilgili deneyimlerini de öğrencilerle paylaşan Memişoğlu, herkesin kendisine en uygun alanda çalışmasını önerdi, bireyin kendisini çok iyi analiz etmesinin önemini vurguladı. Bu bilinçle başkasından bir fazla çalışılması gerektiğinin altını çizen Memişoğlu, “Başkasından bir fazla çalışmazsanız, bir başkası sizi geçecektir. Bir başkasından daha çok çalışın” dedi.