Enflasyonla topyekûn mücadeleye YENİMEDYADER desteği – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Enflasyonla topyekûn mücadeleye YENİMEDYADER desteği

Enflasyonla topyekûn mücadeleye YENİMEDYADER desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Kasım 2018 Perşembe - 07:00Güncelleme: 15 Kasım 2018 Perşembe - 16:29
Enflasyonla topyekûn mücadeleye YENİMEDYADER desteği

Denizli’deki saygın internet gazetelerinin çatı örgütü Yeni Medya Yayıncıları Derneği, Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyası kapsamında, Denizli Ticaret Odası (DTO) üyelerine kampanya reklamları için indirimleri oranında indirim yapacak. Bu işbirliğiyle kampanyalarını herkes duyacak.

Türkiye’nin 2019-2021 yılları arasını kapsayan Yeni Ekonomik Programda yer alan ve desteğin her geçen gün arttığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına Denizli’nin internet gazeteleri de destek veriyor.

DTO VE YENİMEDYADER İLKİ BAŞARACAK

Denizli’nin saygın internet gazetelerini bir çatı altında toplayan Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) ile Denizli’nin en büyük ekonomik sivil toplum kuruluşu Denizli Ticaret Odası (DTO) arasında protokol imzalanarak Denizli’de bir ilk yaşanacak.

MİLYONLARCA OKURA ULAŞMA İMKANI

DTO ve YENİMEDYADER arasında imzalanacak protokolle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına destek verilecek. Protokol kapsamında YENİMEDYADER’e üye bulunan ve her ay milyonlarca okura ulaşan 14 internet gazetesi, kampanyaya destek veren DTO üyelerine ayrıcalık tanıyacak.

Bu kapsamda DTO’da bugün saat 13.30’da bir protokol töreni düzenlenecek.