Ekpen’in tasarımcıları, DOSTEK öğrencileriyle buluştu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen’in tasarımcıları, DOSTEK öğrencileriyle buluştu

Ekpen’in tasarımcıları, DOSTEK öğrencileriyle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mayıs 2019 Cuma - 11:57Güncelleme: 17 Mayıs 2019 Cuma - 11:57
Ekpen’in tasarımcıları, DOSTEK öğrencileriyle buluştu

Ekpen Tekstil’in Tasarım Merkezi’nden Pınar Arabacı ve Nigan Gülden, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji’nin (DESTEK) Kariyer Günleri’ne katılarak, geleceğin tasarımcılarıyla iş ve mesleki deneyimlerini paylaştı.

DOSTEK Koleji’nin “Benim Mesleğim Mutlu Geleceğim” kapsamında düzenlediği Kariyer Günleri’ne katılan Ekpen Tekstil Tasarım Merkezi tasarımcılarından Pınar Arabacı ve Nigan Gülden, 9. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Arabacı ve Gülden, geleceğin tasarımcılarına ilham olabilmek için kendi kariyer yolculuklarını anlattılar. İyi bir tasarımcı olmak için nerden başlamaları gerektiği konusunda öğrencilere bilgiler veren Arabacı ve Gülden, grafik ve tasarım alanındaki teknik detayların önemini vurguladılar. Bu arada öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Seminerin ardından DOSTEK Koleji öğretmenleri ve öğrencileri, Ekpen Tekstil Tasarım Merkezi tasarımcılarına teşekkürlerini sunarak ve plaketlerini takdim etti.

“MESLEĞİ TANIMALARI ÖNEMLİ”

Düzenlenen etkinlikte görev almaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Ekpen Tekstil tasarımcıları Pınar Arabacı ve Nigan Gülden, “Öğrenciler tanımadıkları mesleklere yönelemiyor. O yüzden mesleklerini tanımaları çok önemli. Geleceklerinin temellerini attığı bu yaşlarda gençlere rol model olabilmek çok kıymetli bir deneyim. Okul ve sanayi iş birliğiyle bu tarz organizasyonlarda gençlerle buluşmak, mesleki teorik bilgilerin iş yaşamlarında çok işe yarayacağını anlatmak gençlerin eğitim hayatlarına da çok büyük motivasyon sağlıyor. Bu inançla genç nesillerle birlikte olmaktan her zaman çok büyük mutluluk duyuyoruz. Gençler bizim geleceğimiz” dediler.