Ekpen Tekstil’den dolu dolu bir hafta sonu daha – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen Tekstil’den dolu dolu bir hafta...

Ekpen Tekstil’den dolu dolu bir hafta sonu daha

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 14:08Güncelleme: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 14:08
Ekpen Tekstil’den dolu dolu bir hafta sonu daha

Ekpen Tekstil’de, personele yönelik eğitim faaliyetleri kesintisiz devam ediyor. Bu kez son yılların trend konularından birini daha gündemine alarak “Wellbeing Eğitimi” düzenlendi. Eğitime katılan Ekpenliler, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.

Cumartesi ve Pazar günleri iki oturumla gerçekleşen eğitime Most Arge ve Danışmanlık’tan Danışman ve Koç Ece Süeren Ok rehberlik etti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen eğitimde katılımcılar, kişinin var olan yaşam kalitesi ve iyi sağlığından dolayı birçok boyutta kendini iyi hissetmesinin “wellbeing” olduğunu öğrendi. Ardından wellness “fiziksel, zihinsel ve sosyal yönlerden de tam bir iyilik hali”, mindfulness “zihinsel farkındalık” gibi kavramlarla da tanıştılar. Ece Süeren Ok, oturumlar sırasında sık sık deneyim ve önerilerini katılımcılarla paylaştı.

“Beden, zihin, ruh dengesini ve bütünlüğünü sağlayın, daha iyi, daha mutlu, daha sağlıklı yaşayın” felsefesiyle kurgulanan eğitimde katılımcılar, günlerinin büyük çoğunluğunu geçirdikleri ofis ortamlarında yapabilecekleri fiziksel aktiviteleri “zumba” yaparak deneyimledi.

Wellbeing’in fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal, sosyal, ekonomik, mesleki ve çevresel olmak üzere sekiz boyutunun derinlemesine incelendiği eğitimde, katılımcılar tek tek kişisel yol haritalarını çıkardı. Ayrıca değerler hikayesi yöntemiyle yapılan “değerler çalışması” katılımcıların oldukça ilgisini çekti.

Güzel ve oldukça bilgi yoğun bir gün geçirdiklerini ifade eden katılımcılar, “bugünün hızlı ve karmaşık dünyasında anda kalarak ve kendimizin farkında olarak daha dikkatli ve hareketli bir yaşam süreceğiz” dedi.