Organize sanayi bölgeleri toplantısı Denizli OSB’de yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Organize sanayi bölgeleri toplantısı Denizli OSB’de...

Organize sanayi bölgeleri toplantısı Denizli OSB’de yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ocak 2020 Perşembe - 20:45Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe - 20:45
Organize sanayi bölgeleri toplantısı Denizli OSB’de yapıldı

Organize sanayi bölgeleri ikinci dönem toplantısı Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürlüğünün genelgesi doğrultusunda düzenlenen Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç başkanlığındaki toplantıya Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Necati Perizan, Sanayi Odası Mali ve İdari İşler Sorumlusu Himmet Ersoy, Güney Ege Kalkınma Ajansı Uzmanları Emrah Çelik ile Özlem İnce katıldı.

Genelge doğrultusunda kurulan komisyonun yaptığı denetlemenin raporu bu toplantıda ele alındı. Raporda, Denizli OSB’nin 4562 sayılı yasa ve buna bağlı çıkarılan yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği, arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığı ifade edildi.

Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş da toplantıda katılımcılara Islah OSB alanı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin  alt yapı, üst yapı, parsel durumlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Taş, mesleki eğitim projesinin bölgedeki işletmelerin genel ihtiyacını karşılayacağını, bu proje ile ilgili yapılması gereken ve projeye ilave edilmesi gereken hususlarda da GEKA’nın desteğinin alınacağını belirtti.