DOSTEK Koleji’nde ön kayıtlar başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. DOSTEK Koleji’nde ön kayıtlar başladı

DOSTEK Koleji’nde ön kayıtlar başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Haziran 2019 Pazartesi - 16:24Güncelleme: 24 Haziran 2019 Pazartesi - 16:24
DOSTEK Koleji’nde ön kayıtlar başladı

Gençlere, çağın ihtiyaçlarına uygun nitelikte mesleki bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılan Denizli OSB Teknik Koleji’nde, yeni eğitim öğretim yılı için ön kayıtlar başladığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Teknik Koleji Okulu Müdürü Sadettin Dumlu, “Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Tekstil Teknolojisi, Moda Tasarım ve Makine alanlarında eğitim verilen okulumuzda; önümüzdeki eğitim öğretim yılı için ön kayıt ve not/puan üstünlüğüne göre 190 öğrenci alınacaktır. Ön kayıtlar 31 Temmuz tarihine kadar devam edecektir. Ön kayıt sonrası LGS, ortaokul not ortalaması ve öğrencinin meslek alanlarına ilgisi, yeteneği ve yeterliliği göz önünde bulundurularak kesin kayıt hakkı kazananlar 9 Ağustos tarihinde ilan edilecektir.” dedi.

“KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMI OLUŞTURDUK”

OSB olarak, öğrenciler için kaliteli, güvenli ve hijyenik eğitim öğretim ortamı oluşturduklarını ifade eden Dumlu, “Okulumuz derslik, atölye, laboratuar, yemekhane, kütüphane, kantin, konferans salonu ve spor alanlarını çağdaş araç gereç, makine ve teçhizatla donatarak gençlerimizin hizmetine sunduk” şeklinde konuştu.

“ÜCRETSİZ ÖZEL TEKNİK KOLEJ İMKANLARI”

Dumlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Denizli OSB yönetimi tüm öğrencilerin öğle yemeği, servis, okul kıyafeti ve sosyal etkinliklerini ücretsiz olarak karşılayarak Denizlili öğrencilerimize tam ücretsiz özel teknik kolej imkanı sunmaktadır.”

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş ise, “Oluşturulan nitelikli öğretmen kadromuz ile Özel Denizli OSB Teknik Koleji; gençlerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için her türlü gayret ve özveriyi göstererek çalışmaktadır. Gençlerimizin hedefleri, yetenekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yüksek becerilere sahip teknisyen, eli anahtar tutan mühendisler olarak üniversiteye hazırlanmaları için etkin eğitim öğretim programları uygulanmaktadır. Bir yıllık uygulamalar, okulun kısa zamanda hedeflerine ulaşabileceğini göstermiş ve önümüzdeki yıllar için güven kazanmıştır” ifadelerini kullandı.