Denizli OSB Teknik Kolej’de eğitim başladı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Teknik Kolej’de eğitim başladı

Denizli OSB Teknik Kolej’de eğitim başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2018 Salı - 10:44Güncelleme: 18 Eylül 2018 Salı - 18:40
Denizli OSB Teknik Kolej’de eğitim başladı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknik Koleji, yenilenmiş binası, iş atölyeleri ve eğitim kadrosuyla yeni eğitim-öğretim yılına başladı.

Denizli (OSB) Yönetim Kurulu, 75. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni özelleştirerek “Denizli OSB Teknik Koleji (DOSTEK)”ni kurdu. Yaz boyunca yapılan çalışmalarla binası, is atölyeleri ve laboratuvarları yenilenen, güçlü bir eğitim kadrosu oluşturalan Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, 2018 - 2019 eğitim-öğretim yılına 425 öğrenci ile “merhaba” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törende konuşan Okul Müdürü Saadettin Dumlu, “2018 - 2019 yeni eğitim öğretim yılının ilk günündeyiz. Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı tüm milletimize, devletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Özel Denizli OSB Teknik Koleji idareci ve öğretmenleri olarak hayata gülümseyen, mesleğini ve görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde, sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Öğrencilerimizi, kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler yetiştirmek en büyük idealimizdir” dedi.

Bölge Müdürü Ahmet Taş da büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olan Denizli OSB Teknik Koleji’nin birkaç yıl içinde Türkiye’nin önde gelen kolejlerinden biri olacağını söyleyerek, “Yeni eğitim - öğretim döneminin öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Bu arada okul yönetiminin karanfil ve çikolatalar ile karşıladı öğrenciler, sınıflarına yerleştirilirken, kayıtların devam ettiği bildirildi.