Uğurlular Tekstil, eğitim için UGR Akademi’yi kurdu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Uğurlular Tekstil, eğitim için UGR Akademi’yi...

Uğurlular Tekstil, eğitim için UGR Akademi’yi kurdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2019 Cuma - 14:02Güncelleme: 12 Temmuz 2019 Cuma - 14:04
Uğurlular Tekstil, eğitim için UGR Akademi’yi kurdu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yerleşik Uğurlular Tekstil, firma içi eğitimlerini tek bir çatı altında toplayarak UGR Akademi’yi kurdu.

“Kaliteli ve yüksek üretim bir ekip işidir” mottosundan hareketle yola çıkan UGR Akademi; operatörlerden teknisyenlere, laborantlardan mühendislere kadar farklı görevdeki personelin teknik bilgi ve yeteneklerini ile kişisel gelişimlerini artırmaya yönelik eğitimler düzenleyerek katılım belgesi veriyor.

UGR Akademi’de, eğitim konuları katılımcı personelin bilgi seviyesine göre belirlenerek, günlük çalışma hayatlarında kullanılacağı şekilde örnekleniyor ve interaktif olarak yapılan eğitimler hem motivasyon kaynağı hem de ekip ruhu oluşmasına katkı sağlıyor.

Akademinin ilk eğitimi “iplikçilikte temel hesaplamalar” adı altında düzenlenen programla gerçekleştirildi ve eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Uğurlular Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, konuyla ilgili açıklamasında “Kaliteli ve yüksek üretim bir ekip işidir mottosuyla amacımız, personelimizi bilinçlendirmek, konusuna ve tekstile hâkimiyetini artırmak olmuştur. Bilinçli bir ekip ile yapılan üretimde hatalar minimuma iner ayrıca çalışanlar çözümün bir parçası haline gelir” dedi.