Denizli Uğur Okulları Ailesi geleneksel kahvaltıda buluştu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Denizli Uğur Okulları Ailesi geleneksel kahvaltıda...

Denizli Uğur Okulları Ailesi geleneksel kahvaltıda buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Kasım 2019 Çarşamba - 09:27Güncelleme: 6 Kasım 2019 Çarşamba - 09:27
Denizli Uğur Okulları Ailesi geleneksel kahvaltıda buluştu

Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından Özel Denizli Uğur Okullarının geleneksel kahvaltısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Denizli Uğur Okulları Aile Birliğinin, veli-öğrenci-öğretmen ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltı etkinliğine ilgi oldukça yoğun oldu. North Point Otel'deki kahvaltı buluşmasına veli ve öğrencilerin yanı sıra, okul öğretmenleri ve idarecileri de katıldı.

Etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Mimar Murat Atılgan,"Bildiğiniz gibi Okul Aile Birliğinin amacı, aile ile okul arasındaki ilişkileri güçlendirmek, işbirliğini sağlamak, öğrencilerimizin doğru eğitim ve öğretim almaları için okul yönetimiyle ortaklaşa çalışmalar yapmaktır. Yaptığımız her çalışma çocuklarımız ve yarınlarımız içindir. Bu amaçla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu kahvaltımızda hem yeni velilerimizle kaynaşmak hem de okul-veli-öğrenci ilişkilerini güçlendirmek bizim öncelikli amacımızdır" dedi.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Ersan Köse de etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul aile birliği başkanı ve üyelerine teşekkür etti.  Köse, "Bu tarz etkinliklerin özellikle öğrencilere sağladığı katkıların her seferinde etkisini görüyoruz.Etkinliklerimizi siz velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.