PEV’li öğrenciler yüreklerde duygu seli oluşturdu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. PEV’li öğrenciler yüreklerde duygu seli oluşturdu

PEV’li öğrenciler yüreklerde duygu seli oluşturdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2018 Pazartesi - 13:59Güncelleme: 19 Mart 2018 Pazartesi - 13:59
PEV’li öğrenciler yüreklerde duygu seli oluşturdu

Özel PEV Okulları’nda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırlanan programda, öğrenciler sunduğu tiyatro oyunu, izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı.

PEV Okulları’nın panolarında ve koridorlarında 103 yıl önce kazanılan ve tarihe “Çanakkale Geçilmez” diye not düşüren, Türk ulusunun kaderini değiştiren zaferle ilgili görseller ile eşyalar yer aldı. Çanakkale Savaşı’nda askerlerimizin cephede yediği yiyeceklerden oluşan temsili bir masa hazırlandı.

Bu arada PEV öğretmenleri ve Özel PEV Okulları Amiroğlu Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program da beğeniyle izlendi.Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale’de vatan uğruna canlarını veren şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

PEV Okulları Tarih Öğretmeni Gökhan Özer’in anlamlı konuşmasıyla devam eden programda, 10. sınıf öğrencileri “Çanakkale Gerçekleri” isimli oyunu sergiledi. Türk ulusunun bağımsızlık anlayışı, fedakarlığı ve cepheden kesitlerin sunulduğu oyun beğeniyle izlendi.