PEV’den muhteşem gala gecesi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. PEV’den muhteşem gala gecesi

PEV’den muhteşem gala gecesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2018 Cumartesi - 16:09Güncelleme: 2 Haziran 2018 Cumartesi - 16:09
PEV’den muhteşem gala gecesi

Özel PEV Okulları’nın gala gecesinde öğrenciler, Orta Asya’dan başlayıp Anadolu’ya uzanan göçü hazırladıkları koreografi sunarak, beğeni toplayan bir programa imza attı.

Özel PEV Okulları’nın gala gecesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof Dr. Hasan Kazdağlı, Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, vakıf yöneticileri, PEV Okulları idarecileri, öğretmenleri, veliler ve davetliler katıldı.

Gecede, okulun her kademesinden yüze yakın öğrenci görev aldı. “Orta Asya’dan Anadolu’ya Göç” teması çerçevesinde şekillenen programda şaman, semah, Kafkas, Halay, Karadeniz, teke, Kırklareli ve zeybek oyunlarından oluşan bir koreografi sunuldu. Öğrenciler, başarıyla gerçekleştirdikleri programın ödülü olarak alkış yağmuruna tutuldu.

Gecenin sonunda Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof Dr. Hasan Kazdağlı, programın emektarları öğretmenlere çiçek verdi.

Bu arada Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, yaptığı konuşmayla öğrencileri, onları yetiştiren aileleri ve öğretmenleri kutladı.

Gece, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin bir araya geldiği hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.