Özel Bitek Koleji’ne yoğun ilgi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. Özel Bitek Koleji’ne yoğun ilgi

Özel Bitek Koleji’ne yoğun ilgi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2018 Pazar - 14:00Güncelleme: 29 Temmuz 2018 Pazar - 14:00
Özel Bitek Koleji’ne yoğun ilgi

Denizli’de bu yıl eğitim öğretime kapılarını açmaya hazırlanan ve devletin yüzde 100 destek sağladığı Özel Bitek Koleji, veli ve öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Özel Bitek Koleji, “4. Sanayi Devrimi”ne uygun ve öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre alt yapısını hazırlarken, bu eğitim kurumunu tercih edecek her öğrenciye devletin yüzde 100 eğitim desteği garantisi veriliyor.

GELECEĞİN MESLEKLERİ ÜZERİNE EĞİTİM

Ulaşımın kolay olduğu Ankara Bulvarı Zeybek Kavşağı yakınında bulunan Özel Bitek Koleji’nde, velilere ve öğrencilere uzman ekip tarafından bilgilendirmeler yapılıyor. Enerji ve teknoloji alanında eğitimi verecek olan Özel Bitek Koleji, geleceğin meslekleri arasında gösterilen yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik eğitimi verecek.

VELİLER ÜCRET ÖDEMEYECEK

Alanında deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilerine 4 yıl devlet destekli öğrenim imkanı sağlayacak Özel Bitek Koleji, eğitim laboratuvarları, İngilizce ve Almanca dil laboratuvarları, sanat atölyeleri başta olmak üzere toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları ile öğrencileri için tüm imkanlarını seferber edecek.

Ayrıca MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince Organize Sanayi Bölgesi içi ve dışında açılan teknik kolej öğrencilerinin eğitim giderleri devlet tarafından karşılandığı için, Bitek Koleji’nde eğitim görecek öğrenciler için veliler herhangi bir eğitim öğretim ücreti ödemeyecek.