Örki: Eğitime tüm imkanları seferber ederiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. Örki: Eğitime tüm imkanları seferber ederiz

Örki: Eğitime tüm imkanları seferber ederiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mayıs 2019 Pazar - 11:36Güncelleme: 5 Mayıs 2019 Pazar - 11:36
Örki: Eğitime tüm imkanları seferber ederiz

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, konu eğitim olduğunda tüm imkanları seferber edeceklerini, bilimsel alanlarda gerçekleştirecek olan tüm etkinlik ve faaliyetlere sonuna kadar açık olduklarını belirtti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çamlaraltı Mahallesi'nde eğitim öğretim veren Özel Uğur Okulları’nda düzenlenen “Bilim Günü” etkinliğine katıldı. Öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı projelerin sergilendiği stantları tek tek gezen Örki, sunumları da dikkatle dinledi.

Öğrencileri ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı kutlayan Örki, Bilimi ve bilim üzerine yapılan tüm çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Çünkü bilimle haşır neşir olan çocuklar, hayal güçlerini bilimin sonsuzluğu içinde geliştirmiş oluyor ve bu çocuklarımıza ileriki yaşlarında önemli bir ufuk kazandırıyor. Günümüz çağında bilim ile teknoloji birleşimi sayesinde ülkeler dünyaya yön veriyor. Bu nedenle şu an küçük kapsamlı gözüken bu tür atölye çalışmaları, projeler ve ortaya koyulan ürünleri geleceğimize atılan önemli bir adım olarak görüyorum. Pamukkale Belediyesi olarak bilimsel alanlarda gerçekleştirecek olan tüm etkinlik ve faaliyetlere sonuna kadar açığız. Geleceğimiz olan ve ileride bu memleketi yönetecek evlatlarımızın eğitimi için sonuna kadar her adıma hazırız. Yeter ki konu eğitim olsun, tüm imkanları seferber ederiz" dedi.