Turizm rehberliği öğrencilerinden Kazak-Türk iş birliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Turizm rehberliği öğrencilerinden Kazak-Türk iş birliği

Turizm rehberliği öğrencilerinden Kazak-Türk iş birliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mayıs 2019 Çarşamba - 13:20Güncelleme: 22 Mayıs 2019 Çarşamba - 13:20
Turizm rehberliği öğrencilerinden Kazak-Türk iş birliği

Pamukkale Üniversitesi (paü) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü son sınıf öğrencileri, turizmde iletişim ve halkla ilişkiler dersi kapsamında Kazak öğrenciler ile birlikte çeşitli turizm şirketlerinde iletişim stratejileri konularında ortak çalışmalar gerçekleştirdi.

Çeşitli turizm şirketlerinde iletişim stratejileri konularında yapılan ortak çalışmalar yararlı geçerken, misafir Kazak öğrencilere de geleneksel Türk konukseverliğini yaşatıldı. Türk öğrenciler de Kazak kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Naci Polat, gerçekleştirilen çalışmayla ilgili “Kültürler arası iletişim boyutunda birinci elden kazanılan deneyimler ve somut çıktılar sayesinde, önümüzdeki yıllarda mezun olacak PAÜ Öğrencileri ile turizm alanında Orta Asya Cumhuriyetleri ile ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Sağlık turizmi alanında cazibe merkezi haline gelmekte olan Denizli’nin Türki Cumhuriyetlerden özlenen sayıda turist çekmesi için ortaya konacak pazarlama ve iletişim stratejileri bu çalışmaların odak noktasını oluşturacaktır” açıklamasını yaptı.