Safran: Denizli’de eğitimin alt yapısı Türkiye ortalamasının üstünde – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Safran: Denizli’de eğitimin alt yapısı Türkiye...

Safran: Denizli’de eğitimin alt yapısı Türkiye ortalamasının üstünde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Kasım 2019 Salı - 11:39Güncelleme: 19 Kasım 2019 Salı - 11:39
Safran: Denizli’de eğitimin alt yapısı Türkiye ortalamasının üstünde

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, Denizli’deki eğitim alt yapısının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.

Denizli’ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı yaptı. Safran, toplantıda yaptığı konuşmada, “Eğitime duyarlı, canı gönülden ve samimi her türlü faaliyeti yerinde desteklemek adına bu tür ziyaretleri mutlaka gerçekleştiriyoruz. Denizli’ye gelişimden oldukça memnun oldum. Denizli göstergeler açısından Türkiye’nin en iyi 2-3 ilinden birisi. Denizli’de eğitimin alt yapısı dediğimiz birçok şey Türkiye ortalamasının ve hatta OECD ortalamalarının da çok üstünde” dedi.

Denizli’ye devletin elini uzatmasının yanı sıra, hayırsever kültürünün de hakim olduğuna işaret eden Safran, “Eğitimciler kaliteyi devamlı yukarıya çıkarmak için el ele vererek çabalamalı. Herkesin eğitime ve çocuklarımıza odaklandığı bir ortamda başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Bu şehirde eğitim için gösterdiğiniz çabalar için sizlere teşekkür ediyorum. Gelecekte de sizlerden hedeflerinizi daima büyütmenizi istiyorum. Biz eğitim kurumlarımızı geleceğe yönelik olarak geliştirmek, inovasyona tabi tutup ileriye yönelik bakış açımızla değerlendirmek niyetindeyiz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında ve eğitiminde kaliteyi daima yukarı taşımak için yoğun bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirtti.