PAÜ’de Dr. Kemal Daşçıoğlu’nun adı toplantı salonuna verildi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’de Dr. Kemal Daşçıoğlu’nun adı toplantı...

PAÜ’de Dr. Kemal Daşçıoğlu’nun adı toplantı salonuna verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 12:54Güncelleme: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 13:03
PAÜ’de Dr. Kemal Daşçıoğlu’nun adı toplantı salonuna verildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu, bir süre önce vefat eden Dr. Öğr. Üyesi Kemal Daşçıoğlu’nun ismini Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Toplantı Salonu’na verdi.

Geçirdiği ameliyat sonrası genç yaşta hayata gözlerini yuman Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Daşcıoğlu’nun ismi, Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Toplantı salonuna verildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, toplantı salonuna ismin verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Kemal Hoca’nın son öğrencileri olarak mezarlığı ziyaret ettiniz ve mezuniyet töreninizi orada yaptınız. Bizler de fakülte yönetimi olarak anabilim dalı toplantı salonuna Kemal hocamızın adını verme kararı aldık ve mezun olup gitmeden burayı sizlere armağan etmek istedik” dedi.

Kemal Daşçıoğlu’nun eşi Prof. Dr. Ayşegül Daşcıoğlu ise, eşinin eşyalarını toplarken bir defter bulduğunu ve oğluna yazdığı nasihati gördüğünü söyleyerek, o nasihati okuyup, törene katılanlara teşekkür etti.