PADAM Yaz Kampı’na 19 yabancı öğrenci katıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PADAM Yaz Kampı’na 19 yabancı öğrenci...

PADAM Yaz Kampı’na 19 yabancı öğrenci katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ağustos 2018 Cuma - 13:04Güncelleme: 3 Ağustos 2018 Cuma - 13:04
PADAM Yaz Kampı’na 19 yabancı öğrenci katıldı

Yunus Emre Enstitüsü ve Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) işbirliğinde düzenlenen yaz kampına çeşitli ülkelerden 19 öğrenci katıldı.

PADAM Yaz Kampı’na katılarak ile Türk kültürünü yakından tanıma olanağı bulan yabancı uyruklu 19 öğrenci, kampon sona ermesinin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, PADAM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem Yolcusoy da hazır bulundu.

Rektör Bağ, öğrencileri Pamukkale Üniversitesi’nde misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bağ, Yunus Emre Enstitüsü’ne de Türk dili ve türk kültürünün tanıtılmasına yönelik yaptığı projelerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Türk kültürünü ve Denizli’yi tanıma fırsatını yakalayan yabancı uyruklu öğrenciler de Rektör Bağ ve PADAM yetkililerine teşekkür ederek, Türkiye’nin gönülle elçisi olacaklarını söyledi.