Oğuz: Eğitimin çıtasını yükseltmek öncelikli hedefimizdir – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Oğuz: Eğitimin çıtasını yükseltmek öncelikli hedefimizdir

Oğuz: Eğitimin çıtasını yükseltmek öncelikli hedefimizdir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Kasım 2018 Perşembe - 10:04Güncelleme: 15 Kasım 2018 Perşembe - 15:58
Oğuz: Eğitimin çıtasını yükseltmek öncelikli hedefimizdir

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürlerine “eğitimin çıtasını yükseltmek öncelikli hedefimizdir” diye seslendi.

İlçe milli eğitim müdürleri değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, şube müdürleri Şaban Altınsuyu ve Ramazan Kayayurt ile 19 ilçe milli eğitim müdürü katıldı.

Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 vizyonu doğrultusunda kamuoyu ile paylaşılan çalışmalar olduğunu ve bunların devam ettiğini söyleyerek, eğitimdeki en önemli üç unsur olan öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin hiçbir zaman göz ardı edilmemesini istedi.

Denizli’de eğitime verilen desteğe de vurgu yapan Oğuz, “Eğitimin çıtasını topyekûn yükseltmek öncelikli hedefimizdir. İl geneli sadece bir okul veya bir ilçede değil, tüm ilçelerimiz ve okullarımızda aynı kalite ve standarttı sağlamalıyız. İlimiz ülkemizin coğrafi ve ekonomik anlamda avantajlı bölgelerinden birinde yer alıyor. Bu avantajları eğitimde fırsata dönüştürsek uzun yıllara yayılacak olan bir başarıyı da elde ederiz. İlimizde eğitim denildiği anda sanayicisinden tutunda köyünden kentinden her kesim katkıda bulunuyor. En büyük avantajımız budur” dedi.