Ekpen Tekstil üniversite öğrencilerini ağırladı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Ekpen Tekstil üniversite öğrencilerini ağırladı

Ekpen Tekstil üniversite öğrencilerini ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2019 Cuma - 17:02Güncelleme: 31 Mayıs 2019 Cuma - 17:02
Ekpen Tekstil üniversite öğrencilerini ağırladı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, düzenledikleri “teknik gezi” kapsamında Ekpen Tekstil’i ziyaret etti. Dr. Öğretim Üyesi Deniz Çeliker ve Dr. Öğretim Üyesi Kenan Saatçıoğlu eşliğinde gerçekleşen geziye 40 öğrenci katıldı.


Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri Ekpen Tekstil’in Tasarım Merkezindeki tasarımcılarla buluştu. Tasarımcılardan koleksiyonlar, trendler, moda, çalışma süreçleri ile ilgili çok kapsamlı bilgiler alan öğrenciler, Ekpen Tekstil’in tüm üretim birimlerini büyük bir ilgiyle gezdi.

Kumaşlar, baskı teknikleri, müşteri ilişkileri gibi birçok konu hakkında sorularına cevap bulan öğrencilerin çoğu ilk defa üretim bantları gördüğünü ifade etti. Büyük bir heyecanla geziyi tamamlayan öğrenciler, kendilerini ağırlayan Ekpen Tekstil tasarımcılarına teşekkür ederek, merkezden ayrıldı.

Her platformda öğrencilerle buluşmaktan çok büyük mutluluk duyan Ekpen Tekstil tasarımcıları, geziye yönelik düşüncelerini “Öğrencilere eğlenceli ve verimli bir gezi deneyimi yaşattığımızı düşünüyoruz. İş yaşamına atılmaya az zaman kala meslekleri ile ilgili detaylara daha da hakim olan öğrenciler, kendileri için en doğru pozisyonları tercih edecektir. Bizim de genç arkadaşların bu hayati amaçlarına bir katkımız olduysa ne büyük mutluluk” sözleriyle aktardı.