Denizli’den eTwinning projesine katılan öğretmenlere başarı belgesi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’den eTwinning projesine katılan öğretmenlere başarı...

Denizli’den eTwinning projesine katılan öğretmenlere başarı belgesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 20:05Güncelleme: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 20:05
Denizli’den eTwinning projesine katılan öğretmenlere başarı belgesi

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen eTwinning Ulusal Çalıştayı’na katılan öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Antalya’da düzenlenen 10. eTwinning Ulusal Çalıştayı’na Denizli’den katılan öğretmenler, özverili çalışmalar ile Avrupa Kalite Etiketi alarak uluslararası düzeyde tanınırlık elde etmelerinden dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi. Öğretmenlere belgelerini, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi.

Öğretmenleri kutlayan Oğuz, “Milli Eğitim Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2009 yılından bu yana yürütülmekte olan eTwinning  faaliyeti, müfradaat kapsamında bir konu üzerinde 44 Avrupa ülkesinde çalışan öğretmen ve öğrencilerin internet üzerinden çevrimiçi olarak ortak proje geliştirmesini sağlamaktadır. eTwinning öğretmenler arasında bilgi, uygulama, elektronik içerik ve deneyimlerin bilişim teknolojisi kullanarak paylaşılmasını ve yaygınlaştırılmasını hedefleyen bir faaliyettir. Denizli olarak başladığı ilk günden bugüne eTwinning proje faaliyetlerini titizlikle yürütmekteyiz. Öğretmenlerimiz bu konuda kendilerini çok iyi yetiştirerek ülke genelindeki en başarılı 200 öğretmen arasına girdi” dedi.

Antalya’da aralık ayında düzenlenen eTwinning Ulusal Çalıştayı’na Türkiye genelinde 200 öğretmen davet edilmiş, Denizli’den de 8 öğretmen katılmıştı.