Denizli’de YKS’de ilk bine giren öğrenciler ödüllendirildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de YKS’de ilk bine giren öğrenciler...

Denizli’de YKS’de ilk bine giren öğrenciler ödüllendirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2019 Salı - 15:53Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı - 15:53
Denizli’de YKS’de ilk bine giren öğrenciler ödüllendirildi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye sıralamasında ilk bine giren öğrenciler, Vali Hasan Karahan tarafından ödüllendirildi.

Denizli Valiliği Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

KARAHAN: DENİZLİ, EĞİTİME GÖNÜL VERMİŞ ŞEHİRDİR

Vali Karahan, törende yaptığı konuşmada, “2019 YKS’de ilk bine girerek, bizlerin Türkiye çapında yüzümüzü ağartınız. İlk binde 39 öğrencimizin yer alması güzel bir başarı olarak değerlendiriyorum. Eğitim alanında Denizli iyi bir noktaya gelmiştir. Okul idarecisinden, velisinden, öğretmeninden, hayırseverine Denizli eğitime gönül vermiş bir şehirdir. Dereceye giren öğrencilerimiz tercihleri sonucu arzu ettikleri üniversitelere girdiklerini düşünüyorum. Allah yollarını açık etsin. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

OĞUZ: ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da eğitime destek verenlere teşekkür ederek, “2019 yılı YKS sınavında Türkiye sıralamasında ilk bine giren öğrencilerimiz ilimizin eğitim öğretimde marka şehir yapan ve arkadaşlarına adeta ışık tutan öğrencilerimizi ödüllendirmek için bir araya geldik. 39 öğrencimiz ilk bine girerek büyük bir başarıya imza attılar. İlimiz eğitimin her alanında başarıları ile marka bir şehirdir. Geçtiğimiz günlerde LGS’de 500 tam puan yapan 26 öğrencimizi ödüllendirdik. İlimizdeki başarıların arkasında velilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, hayırseverlerimiz hatta Denizli halkımız var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, 2019 YKS’de ilk binde yer alan 39 öğrenciye başarı belgesi ve çeyrek altın verildi.