Öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti

Öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Temmuz 2019 Salı - 09:27Güncelleme: 2 Temmuz 2019 Salı - 09:27
Öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti

Denizli’de, LGS sonrası öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tercih danışma hizmeti sunuluyor. Kurulan tercih masaları, 12 Temmuz’a kadar öğrencilere açık olacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilere yol göstermek ve velilere de rehberlik amacıyla tercih dönemi boyunca ücretsiz danışmanlık hizmeti verileceğini, oluşturulan tercih danışmanlık masalarında alanında uzman öğretmenlerin görev alacağını belirtti.

Öğrenciler için 19 ilçedeki 78 okul ve kurumdaki tercih masalarının 12 Temmuz’a kadar hizmet vereceğini kaydeden Oğuz, “Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin tercihlerinde gelecekleri ile ilgili en doğru kararı vermelerini sağlamak bizler için çok önemli. Tercih sürecinin bitimine kadar öğrencilerimizin bu konuda uzman personelimiz tarafından danışmanlık desteğini alabilmeleri için gerekli tüm imkânları sağlayıp tüm tedbirleri aldık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim hayatları sürecinde ortaya koydukları çabanın karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.