Minik öğrenciler hastane odasının tefrişini sağladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Minik öğrenciler hastane odasının tefrişini sağladı

Minik öğrenciler hastane odasının tefrişini sağladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mayıs 2019 Perşembe - 11:08Güncelleme: 30 Mayıs 2019 Perşembe - 11:09
Minik öğrenciler hastane odasının tefrişini sağladı

Zübeyde Hanım Anaokulu’nun minik öğrencileri, Okul Aile Birliği’nin de desteğiyle Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde bir odanın tefrişini sağladı.

“Minik Eller Biriktirir, Minik Yürekler Sevinir” sloganı ile harekete geçen Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, 1 Ocak - 24 Mayıs tarihleri arasında özel yaptırılmış olan kumbaralarda bozuk paraları topladı. Bu çalışmanın ardından Okul aile Birliği’nin de desteği sağlanarak, toplanan paralar ile PAÜ Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisi’nde bir odanın tefrişi sağlandı.

Bağış dolayısıyla da bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Nuran Özbellek, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ve Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yavuz katıldı.

Başhekim. Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı okul yönetimi ve okul aile birliğine teşekkürlerini iletti. İmzalan protokol sonrasında çocuk hematolojide yatan çocuklara hediyeler dağıtarak çocukların hem bayramlarını kutladılar hem de sohbet etme imkanı buldular.