Denizli’de 2 vakıftan 2 öğrenci pansiyonu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de 2 vakıftan 2 öğrenci pansiyonu

Denizli’de 2 vakıftan 2 öğrenci pansiyonu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:55Güncelleme: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:55
Denizli’de 2 vakıftan 2 öğrenci pansiyonu

Merkezefendi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları, 200’er öğrenci kapasiteli 2 pansiyon yaptırarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devretti.

Merkezefendi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarınca yaptırılan pansiyonların devriyle ilgili protokol, valilikte düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile vakıf yöneticileri katıldı.

Vali Hasan Karahan, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız, ilimiz eğitimine iki önemli pansiyon kazandırdı. İlimizdeki öğrencilerin konaklama sorununa önemli katkı sunacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Gültepe Mahallesi Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yaptırılan bodrum+zemin+3 katlı pansiyon 200 kişi kapasiteli.

Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli pansiyon da Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi bahçesindeki bulunuyor.