Pamukkale’ye 19 okul müdürü atandı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Pamukkale’ye 19 okul müdürü atandı

Pamukkale’ye 19 okul müdürü atandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2019 Pazartesi - 20:09Güncelleme: 8 Temmuz 2019 Pazartesi - 20:09
Pamukkale’ye 19 okul müdürü atandı

Milli Eğitim Bakanlığının Yönetici Atamaları kapsamında, Pamukkale’deki 19 ilkokul, ortaokul ve liseye müdür ataması yapıldı.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, ilçeye atamaları yapılan okul müdürleri ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde bir araya geldi. Tanışma toplantısına Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve şube müdürleri de katıldı.

Toplantıda konuşan Balcıoğlu, yeni atanan okul müderlerine görevlerinde başarılar dileyerek, çocukların milli ve manevi değerleri özümseyeceği, yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda somut projeler üretmelerini istedi.

Okul müdürünün sorumluluğunun sadece okul binası ile sınırlı olmadığını ifade eden Balcıoğlu, mahallelerindeki yaşlı, engelli, yardıma muhtaç vatandaşlarla da muhtar ve imamla işbirliği yaparak yakından ilgilenmelerini istedi.

ATAMASI YAPILAN 19 MÜDÜR

Bu arada, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselere ataması yapılan müdürler de söz alarak kendilerini tanıttı. İşte yeni göreve başlayan okul müdürlerinin listesi: