2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı gerçekleştirildi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. 2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı gerçekleştirildi

2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı gerçekleştirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2019 Perşembe - 00:09Güncelleme: 17 Ocak 2019 Perşembe - 00:09
2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ve Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen “2023 Eğitim Vizyonu”nun Denizli İl Çalıştayı yapıldı.

Bereketler Sergi ve Toplantı Salonunda düzenlenen çalıştaya Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Vali Hasan Karahan, çalıştayın açılındaki konuşmasında, “Türkiye genelinde güzel bir faaliyeti Milli Eğitim Bakanlığımız hayata geçirdi. Ülke genelinde tüm illerde eğitimcilerle bir araya gelerek veriler topladı. Bu veriler doğrultusunda da kapsamlı bir çalışma yapılarak 2023 Eğitim Vizyonu belirlendi. Yapılan çalıştayların 2023 yolunda güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Millet olarak aşkla ve heyecanla başlangıçlar yapıyoruz. Bu başlangıçların amaçlarına ulaşması için sabırla bıkmadan usanmadan çalışmak gerekiyor. İnşallah o da olur. ‘Türk Milleti kıyamete kadar payidar kalacak’ diyorsak bunun tohumlarını atmamız gerekiyor. İnşallah burada konuşulanlar da bir gün gelir yankı bulur diye düşünüyorum” dedi.

Karahan konuşmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte Millî Eğitim Vizyon Belgesi’nde yer alan temalar doğrultusunda oluşturulan masaları gezerek katılımcılardan bilgiler aldı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “2023 Eğitim Vizyonu Denizli Çalıştayı”nda yapılan çalışmalar il raporu olarak Milli Eğitim Bakanlığına sunulacak.