Zorunlu değilse yola çıkmayın – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zorunlu değilse yola çıkmayın

Zorunlu değilse yola çıkmayın

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2017 Cumartesi - 23:04Güncelleme: 23 Aralık 2017 Cumartesi - 23:04
Zorunlu değilse yola çıkmayın

Denizli-Antalya karayolunda kar yağışı trafiği olumsuz etkilerken, hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesislerinde ekipleri yolu kardan temizlemesini bekliyor. Bölgeden sürücülere “zorunlu değilse yola çıkmayın” uyarıları geliyor.

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Çardak, Bozkurt, Çal ve Honaz ilçelerinde etkili oluyor. Kar yağışından en fazla etkilenen bölge ise Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran geçişi.

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü yolda ilerleyemeyince, çareyi akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesislerine sığınmakta buldu. Araçlarıyla buralarda bekleyen sürücüler, kar kürüme ve tuzlama çalışması yapan ekiplerin yolu açmasını bekliyor.

Zorunlu değilse yola çıkmayın

Bu arada trafik ekipleri de bu bölgede denetimler yapıyor, kar lastiği olmayanların yola devam etmelerine izin verilmezken, ağır tonajlı araçların da kontrollü olarak yola devam etmelerine izin veriliyor. Görülebilecek buzlanmaya karşı da dikkatli olunması istendi.

Zorunlu değilse yola çıkmayın