Zolan’dan Buldan ve Acıpayam’a ziyaret – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Buldan ve Acıpayam’a ziyaret

Zolan’dan Buldan ve Acıpayam’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 14:56Güncelleme: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 14:56
Zolan’dan Buldan ve Acıpayam’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ve Acıpayam ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ile Acıpayam ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan’a eşi Berrin Zolan, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ve beraberindekiler eşlik etti. Buldan’da vatadaş ve esnafla sohbet eden Zolan, ardından AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Buldan programının ardından Acıpayam ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı muhtarlar toplantısında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daha sonra Acıpayam esnafını da ziyaret etti.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak' anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Buldan ve Acıpayam'da vatandaşlarımızla sohbet edip, dertlerini, sıkıntılarını dinledik. İstek ve önerilerini alarak, bu güzel ilçelerimizi daha da ileriye taşımak için neler yapabiliriz, bunları istişare ettik. Şükürler olsun, yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bizlere güvenen ve her daim yanımızda olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.