Zolan’dan Anafartalılara alt yapı müjdesi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Anafartalılara alt yapı müjdesi

Zolan’dan Anafartalılara alt yapı müjdesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mayıs 2019 Pazar - 12:25Güncelleme: 12 Mayıs 2019 Pazar - 12:25
Zolan’dan Anafartalılara alt yapı müjdesi

Büyükşehir Belediyesi’nin Anafartalar Mahallesi’nde düzenlediği iftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Osman Zolan, bölgede yapacakları alt yapı çalışmasının ihalesinin tamamlandığını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara AK Parti Grup Başkanvekili Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti.

Hemşehrileriyle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Zolan, "Allah’ım bu güzelliklerimizi arttırarak sürdürsün. Ramazan ayımızın bereketi ve güzelliğiyle inşallah yürüyüşümüzü daim eylesin. Allah’ım yapmış olduğumuz ibadetleri, duaları, hayır ve hasenatı kabul ve makbul eylesin inşallah" diye konuştu.

"ALT YAPI BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK"

Yeni bir döneme başladıklarını, Anafartalar bölgesinde ve tüm Denizli’de hizmetlerin artırılarak devam edeceğini söyleyen Zolan, "Bu bölgemizin en büyük sorunu alt yapı, altyapı ile ilgili ihale işlemlerimiz yapıldı. Şu anda inceleme safhasında devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda bu bölgemizde alt yapı baştan aşağıya kanalizasyon, içme suyu hatları değişecek. Yağmur suyu hatları döşenecek" açıklamasında bulundu.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Altyapının tamamlanmasının akabinde Pamukkale Belediyesi ile eşgüdümlü üst yapı çalışmalarının da gerçekleştirileceğini ifade eden Zolan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki ile birlikte o güzel üst yapıyı, yollarımızı baştan aşağı inşa edeceğiz. Bu bölgemiz bu dönem en üst seviyede, en ileri noktaya getirmeye inşallah Allah’ım bizlere nasip etsin. Birlik beraberlik içerisinde, kol kola aşamayacağımız engel yoktur, başaramayacağımız iş yoktur. Yarınımız bugünden daha güzel olsun."