Zolan, pazaryerlerinde esnaf ve halkı dinledi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, pazaryerlerinde esnaf ve halkı dinledi

Zolan, pazaryerlerinde esnaf ve halkı dinledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 17:52Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 17:52
Zolan, pazaryerlerinde esnaf ve halkı dinledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonunda semt pazarlarına giderek, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti, onların isteklerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik mahallelerindeki kapalı pazaryerlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, onları dinleyen Zolan’a eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve beraberindekiler eşlik etti.

Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Zolan, kendisine iletilen istekleri de dinleyerek, vatandaşlar ile keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını belirterek, pazaryerlerinde alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Zolan, “Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, Denizlimizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Gerek halk günü buluşmalarımız, gerekse günlük programlarımız dahilinde Denizlililerin hizmetinde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Osman Zolan ile Karaman Kapalı Pazaryerinde karşılaşan yaşlı bir kadının, "Sana her zaman dua ediyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Denizli’miz hep güzel olsun" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Zolan vatandaşlara dua ve temennilerinden dolayı teşekkür etti. Esnaftan pazar alışverişi de yapan Başkan Osman Zolan vatandaşlara meyve ikramında da bulundu.