Zolan: Düsturumuz millete hizmetkar olmak – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Düsturumuz millete hizmetkar olmak

Zolan: Düsturumuz millete hizmetkar olmak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2018 Cuma - 14:16Güncelleme: 22 Haziran 2018 Cuma - 14:16
Zolan: Düsturumuz millete hizmetkar olmak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman kendilerine söylediği "Millete hizmetkâr olacaksınız" sözünden hareketle gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muratdede Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, Denizli’nin 2004 yılından bu yana devam eden gelişimi ve hizmetleri anlattı. Toplantıda konuşan Zolan, "14 yıl önceki Denizli ile bugünkü Denizli’yi yan yana koyduğumuzda çok farklı. Denizli’de sağlıklı içme suyu yoktu, kanalizasyonlar ayrı bir sıkıntıydı. Nefes alacak havamız yoktu. Denizli havası en kirli 3 şehirden biriydi. Çok şükür bu ve benzeri tüm sorunları çözdük” dedi.

Muratdede Mahallesi’nde alt ve üst yapının tamamlandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Tüm bu yatırımlar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve imzasıyla gerçekleştirildi. Bize her zaman dediği şey şu: Millete hizmetkar olacaksınız, millete hizmet edeceksiniz. Bu düsturla gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçmişte diğer illerin şehir giriş ve çıkışlarına imrendiklerini, bugün ise Denizli’nin pek çok konuda olduğu gibi şehir giriş çıkışlarıyla da Türkiye’ye örnek bir kent olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, “Köprülü kavşaklarımızla, birçok güzelliklerimizle örnek oluyoruz. Üçgen’de eskiden 15-20 dakika bekler, 3-4 ışıkta geçmeye çalışırdık. Stresi, zaman kaybı, hava kirliliği ve yakıt gideri vardı. Şimdi hiç durmadan, geçip gidiyoruz. Şimdi o 15-20 dakikayı eve ya da işe ayırıyoruz. Şükürler olsun Denizli’de her şey çok güzel oluyor. Bunun baş mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır” diye konuştu.