Zolan: Çivril’e verdiğimiz sözleri tuttuk – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Çivril’e verdiğimiz sözleri tuttuk

Zolan: Çivril’e verdiğimiz sözleri tuttuk

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2018 Cuma - 15:46Güncelleme: 20 Nisan 2018 Cuma - 15:46
Zolan: Çivril’e verdiğimiz sözleri tuttuk

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Zolan, "Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çivril İlçesi’ndeki yatırımlarını yerinde incelemek üzere ilçeye giden Başkan Osman Zolan’a, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale eşlik etti. İlk olarak Çivril Belediyesi’ni ziyaret eden Zolan burada yaptığı konuşmada, “Çivril, gerek merkez, gerekse Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarıyla bambaşka bir kimliğe ulaştı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemizin yaptığı hizmetlere baktığımızda; Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir” dedi.

“DENİZLİ’DE NE VARSA, ÇİVRİL’DE O OLACAK’ DEMİŞTİK”

Çivril’in altyapısının baştan aşağı yenilendiğine değinen Zolan, “Söz vermiştik, ‘Denizli’de ne varsa, Çivrilimizde de o olacak’ demiştik. O sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Çivril’in Cumhuriyet Caddesi’nde yürüdüğümüzde, Denizli’nin Gazi Bulvarı’nda yürümekten farkı yok” dedi. Çivril’de gerçekleştirilen yatırımları anlatan Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin örnek bir belediye olduğunu ifade etti.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Yapımına devam edilen Çivril Meydanı çalışmalarını da inceleyen Başkan Osman Zolan, esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür eden Zolan, “Sizlerin sabrı ve güveniyle verdiğimiz sözleri tutmaktan dolayı mutluyuz. Çivril, parmakla gösterilecek” diye konuştu. Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Osman Zolan, Başkan Ertuğrul Mutlu ve oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

“ÇİVRİL TARİHİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETİ GÖRDÜ”

Daha sonra AK Parti Çivril İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Şükürler olsun, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Çivril’e sık sık gelmek bize nasip oldu. Gerek hükümetimizin gerekse Büyükşehir Belediyemizin Çivril’de hayata geçirdiği çok önemli yatırımlar var. Burada hem hükümetimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz ve hem de Çivril Belediyemiz hizmet destanı yazmıştır. Çivril tarihinde görmediği hizmeti görmüştür. Biz geleceğe hizmet edecek eserler bırakmak zorundayız. O zaman emanete sahip çıkmış oluruz. Kendi ikbalimiz için değil, Çivrilimizin, Denizlimizin geleceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

“ÇİVRİL’DE YÜZME BİLMEYEN KİMSE KALMAYACAK.”

Alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılan Haydan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Zolan, “Burada altyapı yoktu, çok şükür altyapıya girdik ve kanalizasyon hatlarında sona yaklaştık. Hakkınızı helal edin, güzele kavuşmak için bazı zorluklar görmek gerekiyor” dedi. Yapımında sona gelinen Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni de inceleyen Başkan Zolan, “Çivril’de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak. Hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız bu güzel tesisten en kısa sürede faydalanmaya başlayacak” dedi.