Yaz konserlerinde final – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yaz konserlerinde final

Yaz konserlerinde final

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2018 Cuma - 12:55Güncelleme: 21 Eylül 2018 Cuma - 12:55
Yaz konserlerinde final

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konserle son buldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaz Konserleri programlarının finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konser ile son buldu. Her hafta birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen programın finalinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne aldı. Yaz konserlerinin final programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar pek çok sanatçının sevilen şarkılarını seslendirildi.

DENİZLİLİLER KONSERLERE AKIN ETTİ

Konserlerin yaz boyunca devam ettiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, kültür ve sanat faaliyetlerinin Denizli’de 12 ay sürdüğünü, vatandaşların talepleri doğrultusunda programların devam edeceğini söyledi. Gökoğlan, “Yaz konserlerimiz her hafta sonu İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda düzenlendi. Binlerce vatandaşımız bu konserlere katılarak çok güzel sunumları izledi. Gelecek yıllarda da yaz konserlerimizin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.