Tarihe yolculuk gezisinde 9. kafile uğurlandı – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Tarihe yolculuk gezisinde 9. kafile uğurlandı

Tarihe yolculuk gezisinde 9. kafile uğurlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2018 Pazartesi - 20:00Güncelleme: 8 Ekim 2018 Pazartesi - 20:00
Tarihe yolculuk gezisinde 9. kafile uğurlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 9. kafilesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından uğurlandı.

Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafileyi uğurlamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan katıldı. Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, geziye katılanlardan bu vatan için canını veren kahraman şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

Ziyaretin Bursa ile başlayacağını anlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Bursa’da ecdadımızın bıraktığı eserleri, başta Ulu Cami olmak üzere güzellikleri göreceksiniz. Çanakkale destanın yazıldığı, ecdadımızın kanıyla, canıyla düşmana geçit vermediği, kendini feda ettiği yere gidiyorsunuz. Allah’ım şimdiden ziyaretinizi kabul etsin. Orada şehitlerimiz için dua edin. Onlar bu vatan için, bizler için canını verdi."