Serinhisar’ın alt yapısı yenileniyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Serinhisar’ın alt yapısı yenileniyor

Serinhisar’ın alt yapısı yenileniyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 13:11Güncelleme: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 13:11
Serinhisar’ın alt yapısı yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar’ın içme suyu ve kanalizasyon alt yapısını yeniliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını kapsayan alt yapı çalışmasında sona gelindi.

İlçenin merkez mahallelerinde başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında 80 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattının yapımı tamamlandı. İçme suyu hattı ve yağmur suyu hattının da sona yaklaştığı alt yapı yatırımında bir içme suyu sondaj kuyusu açılması, 1.700 metreküplük dört içme suyu deposu ve iki terfi merkezinin inşa çalışmalarının ise kısa süre içerisinde bitirileceği belirtildi.

"SERİNHİSAR’IMIZA HAYIRLI, UĞURLU OLSUN"

Denizli merkez ve ilçelerde sürdürdükleri projelerin birer birer tamamlandığına ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehrimizin geleceğine damga vuracak yatırımlarımızı birer birer hizmete alıyoruz. Serinhisar’ın ihtiyacına yönelik çok önemli bir proje olan altyapı çalışmalarında da sona geldik" dedi.

Büyükşehir ile beraber "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediğini hatırlatan Zolan, "Bugün geldiğimiz noktada ilçelerimiz birçok yatırıma ve hizmete kavuştu. Çok şükür verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şimdiden Serinhisarımıza, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.