Kamyon ve TIR Garajı’nın işletmesi nakliyecilere devredildi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kamyon ve TIR Garajı’nın işletmesi nakliyecilere...

Kamyon ve TIR Garajı’nın işletmesi nakliyecilere devredildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Kasım 2018 Perşembe - 18:48Güncelleme: 1 Kasım 2018 Perşembe - 18:48
Kamyon ve TIR Garajı’nın işletmesi nakliyecilere devredildi

Yapımı tamamlanan Kamyon ve TIR Garajı’nın işletmesi, imzalanan protokol ile Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne devredildi.

Trafiği rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan Kamyon ve TIR Garajı tamamlandı. Garaj ile birlikte, kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen kamyon ve TIR’lar park alanına sahip olacak. Kısa süre sonra hizmete girecek kamyon ve TIR garajı işletmesinin devir protokolü yapıldı. Protokol törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Halil İbrahim Kaşlıköse, Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Fikri Akyol ve beraberindekiler katıldı.Törende konuşan Zolan, "Uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz Kamyon ve TIR Garajının işletmesi noktasında ortak bir protokol yaptık” dedi.

“SOKAKLARDA KAMYON VE TIR PARKLANMALARI OLMAYACAK”

Başkan Osman Zolan, “Buranın işletmesini sektörün içinde olanların önünü açma noktasında, Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Denizli Ticaret Odası ile birlikte gerçekleştirmek istedik. İnşallah bundan sonra sokaklarda kamyon ve tırlar park etmeyecek” diye konuştu. Daha önce yol kenarlarında konaklamak zorunda kalan kamyon ve tır şoförlerinin de rahat edemediğini belirten Zolan, “Burada şoför kardeşlerimizin oturma yerleri, yemek yeme alanları gibi her türlü ihtiyaçlarına yanıt verecek sosyal alanları da tamamlamış bulunmaktayız. Hem kamyon ve tır şoförlerimiz rahat edecek hem de sokak ve caddelerimizde kamyon ve tır parklanmaları olmayacak. Denizlimize, nakliye esnafımıza ve işadamlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“SEKTÖRE CİDDİ KATKILARI OLACAK”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise, “Türkiye’ye örnek olmuş bir proje, sektörümüze çok ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanıyoruz. Aynı zamanda Denizli’deki sosyal yaşama da çok ciddi anlamda katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Denizlimizin böyle bir ihtiyacı vardı. Ülkemize, Denizlimize yakışır, çok konforlu bir yaşam alanını şehrimize kazandırdığından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“DENİZLİ’DE NAKLİYECİLİĞİN GELİŞMESİ ADINA ÇALIŞACAĞIZ”

Dernek Başkanı Akyol konuşmasında, “Uzun yıllardır böyle bir çaba içerisindeydik, hiç beklemediğimiz bir anda böyle bir yatırımla karşılaştık. Dernek olarak size ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah en kısa sürede açılışını yaparak, Denizli’de nakliyeciliğin gelişmesi adına çalışacağız” dedi. Konuşmaların ardından devir protokolü imzalandı.