Judo Federasyonu’ndan Zolan’a “Onur Kurulu” üyeliği – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Judo Federasyonu’ndan Zolan’a “Onur Kurulu” üyeliği

Judo Federasyonu’ndan Zolan’a “Onur Kurulu” üyeliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Şubat 2018 Pazar - 11:55Güncelleme: 11 Şubat 2018 Pazar - 11:55
Judo Federasyonu’ndan Zolan’a “Onur Kurulu” üyeliği

Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’na desteğinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a "Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu" üyeliği verildi.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Türkiye Gençler ve Görme Engelliler Judo şampiyonalarına ev sahipliği yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Huysuz, “Judo Federasyonu olarak tüm organizasyonlarımızın uluslararası müsabakalar düzeyinde olması için gayret gösteriyoruz. Bunu başardığımız için Denizli’mize çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

ZOLAN: GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, judo camiasını Denizli’de misafir etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şampiyonaya emek veren herkese teşekkür etti. Zolan, “İnşallah sizleri Denizli’de çok güzel ağırlayacağız, sporcularımızın müsabakaları çok güzel geçecek, Allah'ım sizleri başarılı eylesin, güzel sonuçlar alın" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mehmetçiğimiz Afrin’de mücadele ediyor, biz de onları tüm kalbimizde, dualarımızla destekliyoruz. Başta siz gençlerimiz olmak üzere 80 milyon ülkemize sahip çıkacaksınız. Ülkemizi daha iyiye daha ileriye götüreceksiniz, biz sizlere güveniyoruz” diye konuştu

Bu arada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından, Türkiye Judo Federasyonu Onur Kurulu Üyeliği takdim edildi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdi.