Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu

Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Kasım 2018 Pazartesi - 12:05Güncelleme: 12 Kasım 2018 Pazartesi - 12:05
Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen grafik tasarım kursunda yeni dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin meslek edindirme kursları kapsamında düzenlediği grafik tasarım kursunda 2. dönem eğitimleri başladı. Gençlerin kendilerini geliştirebilmesi amacıyla hayata geçirilen kursta, kursiyerlere haftada iki gün olmak üzere toplam 3 ay boyunca eğitim verilecek. Eğitimlerin sonunda başarılı olan gençlere sertifika verilecek.

EĞİTİM 3 AY SÜRECEK

Grafik Tasarım Kursu eğitmeni Arzu Özalp, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen grafik tasarım kursu eğitimleri başladı. Haftada 2 gün 4’er saat olmak üzere toplamda 3 ay boyunca devam edecek olan eğitimlerde kursiyerlerimize photoshop ve illüstratör programları konusunda bilgiler vereceğiz. Bu eğitim sürecine destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.