Yağış yok, soğuk var – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yağış yok, soğuk var

Yağış yok, soğuk var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2019 Perşembe - 13:54Güncelleme: 5 Aralık 2019 Perşembe - 13:54
Yağış yok, soğuk var

Denizli’de, dün görülen yağış yerini soğuk bir havaya bırakıyor. Birçok ilçede hava sıcaklığı eksi 5-7 dereceye kadar düşeceğinden, buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji verilerine göre, Denizli’de yarın ve hafta sonunda yağış beklenmiyor. İl genelinde açık bir havanın etkili olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklığı değerleri de düşecek. Birçok ilçede geceleri termometreler eksiyi gösterecek.

Bunun sonucunda buzlanma ve don olayı ile birlikte Bozkurt, Çal, Çivril, Çardak, Serinhisar, Çameli ve Tavas’ta yer sis ve pus görülecek.

BAZI İLÇELERDE HAVA DURUMU

Merkezefendi: Yarın hava açık olacak. Sıcaklık en düşük 2, en yüksek 14; cumartesi günü puslu bir hava beklenirken sıcaklık en düşük 3, en yüksek 15 derece.

Pamukkale: Yağış beklenmiyor, hava açık olacak. Yarın en düşük sıcaklık eksi 2, en yüksek 10; cumartesi günü en düşük sıcaklık sıfır, en yüksek 12 derece.

Acıpayam: Yağış beklenmiyor. En düşük sıcaklık yarın ve cumartesi günü eksi 2, en yüksek sıcaklık 11 derece.

Baklan: Hava az bulutlu olacak. En düşük sıcaklık yarın eksi 2, en yüksek 8; cumartesi günü en düşük eksi 2, en yüksek 10 derece.

Bekilli: Az bulutlu havanın etkili olacağı ilçede yarın en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek sıcaklık 8; cumartesi günü en düşük sıcaklık eksi 3, en yüksek 10 derece.

Bozkurt: Puslu bir hava beklenen ilçede yarın en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 8; cumartesi günü eksi 2, en yüksek 11 derece.

Çal: Puslu bir havanın etkili olacağı ilçede yarın en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 9; cumartesi günü en düşük eksi 1, en yüksek 11 derece.

Çameli: Hava puslu olacak. Yarın en düşük sıcaklık eksi 5, en yüksek 10; cumartesi günü en düşük eksi 3, en yüksek 11 derece.

Çardak: Puslu havanın beklendiği ilçede yarın en düşük sıcaklık eksi 5, en yüksek 8; cumartesi günü en düşük eksi 4, en yüksek 12 derece.

Çivril: Puslu bir hava tahmin edilen ilçede, yarın en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 8; cumartesi günü en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 10 derece.

Kale: Az bulutlu havanın etkisinde olacak ilçede, yarın en düşük sıcaklık 7, en yüksek 7; Cumartesi günü en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 7 derece.

Serinhisar: İki gün puslu hava bekleniyor. Yarın en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek 11; cumartesi günü en düşük sıcaklık eksi 1, en yüksek 12 derece.

Tavas: Cuma ve cumartesi günleri puslu hava etkili olacak. Yarın en düşük sıcaklık eksi 3, en yüksek 12; cumartesi günü en düşük eksi 2, en yüksek 13 derece.